• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   

Hírek, aktualitások
Új funkciókkal bővült a dokumentumigénylés menü pont 2021.07.12

Kedves Partnereink!

Új funkciókkal bővült a partnerportál dokumentumigénylés felülete.

Most már lehet egyben letölteni kötvényt, zöldkártyát, díjigazolást úgy, hogy nem ütköztök az eddigi 10 darabos letöltési limitbe.

Zöldkártya kereséskor a keresési paramétereknek megfelelően minden szerződés megjelenik a találati listában. Egy plusz oszlop tartalmazza, hogy az adott szerződés esetén letölthető vagy sem a zöldkártya és arról is kaptok információt, hogy mi miatt nem igényelhető zk.

 

Minden korábbi funkció változatlanul elérhető és úgy működik, mint régen, viszont ha flotta azonosítóval kerestek és kértek dokumentumot, akkor megjelenik egy „Kötegelt letöltés” check box. Ha a keresést úgy indítják, hogy ez be van pipálva, akkor a jobb oldali oszlop tetején lévő négyzet segítségével a teljes találati listából egyszerre kijelölhető minden olyan szerződés, ahol az „Eredmény” oszlopban a „Letölthető” olvasható. Ha valamilyen okból (üzemeltetés vagy gépjármű jellege, szünetelő szerződés stb) nem adható ki zöldkártya, akkor a sor inaktív és a kötegelt dokumentumcsomagba ez értelemszerűen nem kerül be. Kijelölés után az „Igénylés küldése” gombbal lehet a kérést indítani. Miután az igényelt dokumentumok elkészültek, a felhasználó egy e-mail értesítést kap a saját címére.

A letöltendő fájlok a Listák menüpontban az Igényelt dokumentumok alatt érhetőek el 4 napig. A letöltésre kattintva tömörített zip állományban töltődnek le a 200-asával. A tömörített mappa hiba esetén tartalmaz egy excelt is, amiben kilistázza azokat a szerződéseket, melyek esetében sikertelenül végződött a felületen megigényelt dokumentum lekérése.

 A kötegelt letöltés esetén is hetente maximum 2 letöltésre van lehetőség szerződésenként.

Reméljük ezzel a fejlesztéssel segítjük a munkátokat! Ha segítségre lenne szükséged a felület kezelésével kapcsolatban, keresd az alkusztámogatód!

További jó munkát kíván a WÁBERER!