• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   

Hírek, aktualitások
Már csak fekete-fehér alapszínnel bocsátjuk ki a zöldkártyát! 2020.09.02

Kedves Partnereink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy szeptember 02-tól  Biztosítónk a zöldkártya elektronikus úton való megküldését igénylő ügyfél részére a zöldkártyát egyoldalas „pdf” formátumban küldi meg. Az ügyfél részére megküldött pdf. dokumentum formátuma egységesen A/4, és egyetlen oldalból áll. Az ügyfélnek a zöldkártya kinyomtatásáról magának kell gondoskodnia, kizárólagosan fehér papírra nyomtatható. A Biztosító ügyfélszolgála is már csak fekete-fehér formátumban adja ki a zöldkártyát. Biztosítónk ezzel teljesítette a zöldkártyák használatának további egyszerűsítése érdekében hozott nemzetközi megállapodást és már csak fekete-fehér alapon bocsájtja ki a fedezetigazolást.

További jó munkát kíván a WÁBERER!

Fekete-fehér alapszínnel bocsátjuk ki a jövőben a zöldkártyát! 2020.07.29

Kedves Partnereink!

Fekete-fehér alapszínnel bocsátjuk ki a jövőben a zöldkártyát!

A zöldkártyák használatának további egyszerűsítése érdekében nemzetközi megállapodás született, hogy az egyes, ehhez csatlakozó tagállamok, illetve biztosítók a jövőben fekete-fehér alapon bocsássák ki a fedezetigazolást.

Így Biztosítónk is engedélyezi a fekete-fehér alapszínű zöldkártyák kibocsátását. Az ezzel kapcsolatban történő munkaszervezési nehézségekre való tekintettel átmeneti időszakban az átállás miatt szeptember 30-ig a zöld alapszínű zöldkártyák kibocsátására is marad lehetőség. Viszont október elsejétől már csak fekete-fehér zöldkártyát állítunk ki.

A Biztosító a zöldkártya elektronikus úton való megküldését igénylő ügyfél részére a zöldkártyát „pdf” formátumban küldi majd meg. Az ügyfél részére megküldött pdf. dokumentum formátuma egységesen A/4, és egyetlen oldalból áll. Az ügyfélnek a zöldkártya kinyomtatásáról magának kell gondoskodnia.

Ezekkel a változásokkal gyorsabban beszerezhető lesz a zöldkártya, amely fekete-fehér formátumban már könnyen kinyomtatható!

További jó munkát kíván a WÁBERER!