• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   

Hírek, aktualitások
Intervenciós lista 2019.04.08

Tisztelt Partnerek!

Az állományápolás keretében két Intervenciós listát láttok:

 • A „intervencios_teljes_lista” nevű fájl listában minden termék bekerült (új lista). Hetente „göngyölten” látjátok a szerződésket addig, amíg az intervenciós folyamatban benne vannak. Ha időközben díj érkezik, vagy kockázatviselés megszűnt a DNF miatt, akkor már ezek kikerülnek a listából.
 • A „levelek_intervencio_gfb_casco” fájl listában azokat a szerződéseket látjátok, akiknek az előző héten díjfizetési felszólító levél lett küldve gfb és casco szerződésekre. Lista adattartama azonos a levelekkel, vagyis csak ezt az információt tartalmazza. Nem göngyölt lista!

Reméljük ezekkel a változtatásokkal eredményesebben tudjátok az intervenciós tevékenységet elvégezni!

További jó munkát kíván a WÁBERER!

Új adatok az állománylistában! 2019.03.25

Tisztelt Partnereink!

Állománylistánkat új információkkal bővítettük! Bekerült a listába a biztosítási adó változása miatt, gfb szerződéskre számított biztosítási adó mértéke. (F_BIZTADO). Mivel gfb szerződések esetén a biztosítási adóval csökkentett nettó állománydíj a jutalékszámfejtés alapja, ezért ez az oszlop pontosításra került, (F_NETTO_ALLDIJ). Annak érdekében, hogy gfb intervenciós és állományápolási munkátokat is segítsük, szintén bekerült a listába az elvi kockázatviselés vége adat (F_ELVI_KOCKVEGE), valamint a szüneteltetés kezdete is! (F_SZUNET_KEZD).

Változások összefoglalva:

oszlop: F_NETTO_ALLDIJ – változás a Bit. miatt vált szükségessé!

oszlop: F_BIZTADO – új adat!

oszlop: F_ELVI_KOCKVEGE – most került be új adatként a listába!

oszlop: F_SZUNET_KEZD – most került be új adatként a listába!

Reméljük, ezekkel a változtatásokkal is segítünk a munkátokban! További jó munkát kíván a WÁBERER!

Termékszintű iránymutatások (stratégiák) 2019.03.05

Tisztelt Partnereink!

Kihelyezésre kerültek az IPID menüpontban a biztosítási értékesítésről szóló, 2016/97/EU európai parlamenti és tanácsi irányelv 25. cikke alapján az értékesítés céljából kialakított biztosítási termékek biztosítási piacon történő forgalomba hozásához és értékesítéséhez szükséges termékszintű iránymutatások (stratégiák).

A termékszintű iránymutatások célja az értékesítési partnerek munkájának a támogatása, segítése. Röviden bemutatjuk a biztosítási termék jellemzőjét, milyen célpiacot kívánunk elérni, és célpiacon belül melyik a biztosító számára kedvező célcsoport. Ezzel a tájékoztatással az értékesítést segítve, a partnereink a termékeinket jobban el tudják helyezni a biztosítási piacon.

Használjátok, és további jó munkát kíván a WÁBERER!