• Bejelentkezés

   
   
   
   
   
  Elfelejtett jelszó
   
   

Hírek, aktualitások
ÜNNEPI NYITVA TARTÁS 2019.12.07

Kedves Partnereink!

Szeretnénk Benneteket tájékoztatni az év végi munkarendünkről.

Kérünk Benneteket, hogy ügyek intézését (zöldkártya, igazolások stb.) ne hagyjátok az utolsó pillanatra, mert a megszokottnál hosszabb lesz az ünnepi időszak!!!

 Ügyfélszolgálat nyitva tartása:

2019.12.23. 7:00-16:00 óra

2019.12.30. 7:00-19:00 óra

2019.12.31.  8:00-12:00 óra

Január 2.-től, 8:00-16:00 óra

Call Center is a fenti időbeosztásban érhető el!

 Az Értékestés támogatáson dolgozó kollégáink, december 23-án 14 óráig lesznek elérhetők, ezt követően ügyeleti rendszerben fognak dolgozni dec. 30-án és 31-én, valamint január 02-03-án.  A broker@-ra küldött e-mail-ek feldolgozása zavartalan lesz. Teljes létszámban 2020. január 06-án leszünk!

További jó munkát kíván a WÁBERER!

Új flotta ajánlatkérő és kezelő felület 2019.10.14

Kedves Partnereink!

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a mai napon elindítottuk az online flotta gfb ajánlatkérő és kezelő rendszerünket a WÁBERER PARTNER PORTÁLON! 

Célunk, új ajánlatkérések, kalkulációk és kötések a Portál felületen történő átlátható, gyors kezelése!

A felület új aláírható flotta ajánlatkészítésére, egyszerűsített díjkalkuláció kérésre és B flotta ajánlatkérésre használható. Partner Portál/Kalkulátorok menüpontban érhető el.

A meglévő flottaszerződések (flottaszám) esetén az Online flottaszaporítást használjátok, ahol a díjakat megkapjátok. Amennyiben a díj nem megfelelő az ügyfél részére, úgy az ajánlat törölhető.

Az Oktatás menüpontban kihelyeztünk egy rövid oktatási anyagot. Kérjük, ezt olvassátok el, mielőtt használnátok a felületet.

Bízunk benne, hogy a flottaszaporítót már ismeritek és használjátok. Ezen az új a felületen is használhatók lesznek azok a jól megszokott elemek, sablonok, melyek segítik a munkátokat. Ajánlatadás során elvégzett feladatok szabályozottak, és folyamatosan kaptok információt az ajánlatkérés státuszról, valamint a hibákról.  Beépítettünk a rendszerbe figyelmeztető e-mailt, ami jelzi, hogy ha az ajánlat nem lett visszatöltve! Ezzel segítve határidőben történő ajánlatok beküldését.

Reméljük, a fejlesztés elnyeri a tetszéseteket és segíti a munkátokat! Kérdésetek lenne, keressétek az alkusztámogatóinkat!

További jó munkát kíván a WÁBERER!